Gràcies per la vostra col·laboració en el Gran Recapte!

Ja ha passat una setmana des del Gran Recapte i, des d’aquí, us volem donar les gràcies.

Volem agrair la col·laboració de l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Coster de la Torre, ja que els alumnes van fer de voluntaris per recollir aliments als supermercats i botigues de queviures del municipi, una activitat que van fer en el marc dels serveis en servei de la comunitat que duen a terme des de l’institut.

Agraïm també la col·laboració dels establiments comercials bisbalencs en aquesta acció solidària que es du a terme arreu del país.

També volem agrair la col·laboració de totes les persones que van donar aliments per al Rebost Solidari: conserves, pasta alimentària, arròs, llet, sucs, caldos… Moltes gràcies! Hem recollit una gran quantitat d’aliments, tenim un poble molt solidari!


CASTELLANO | Ya ha pasado una semana desde el Gran Recapte y, desde aquí, os queremos dar las gracias.

Queremos agradecer la colaboración del alumnado de 4º de ESO del Institut Coster de la Torre, ya que los alumnos hicieron de voluntarios para recoger alimentos en los supermercados y tiendas de alimentación del municipio, una actividad que realizaron en el marco de los servicios en servicio de la comunidad que llevan a cabo desde el instituto.

Agradecemos también la colaboración de los establecimientos comerciales bisbalencs en esta acción solidaria que se lleva a cabo en todo el país.

También queremos agradecer la colaboración de todas las personas que donaron alimentos para el Rebost Solidari: conservas, pasta alimentaria, arroz, leche, zumos, caldos… ¡Muchas gracias! Hemos recogido una gran cantidad de alimentos, ¡Tenemos un pueblo muy solidario!