Avui finalitza el curs de vetllador/a escolar, monitor/a de menjador i monitor/a de transport escolar per a majors de 45 anys


📣19 alumnes majors de 45 anys en situació d’atur o inactivitat laboral s’han estat formant en el marc del curs de vetllador/a escolar, monitor/a de menjador i monitor/a de transport escolar durant els mesos d’octubre i novembre.

🗓Avui dilluns 4 de desembre finalitza aquesta formació, que ha estat molt profitosa per als participants i que ha comptat amb la visita d’empreses del sector educatiu, amb les que ha pogut entrar en contacte l’alumnat.

🤝Aquesta formació era 100% subvencionada i ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès amb la Cambra de Comerç de Tarragona.

🍀Molta sort a tots i totes els i les participants!


OCUPACIÓN | 📣19 alumnos mayores de 45 años en situación de paro o inactividad laboral se han estado formando en el marco del curso de velador/a escolar, monitor/a de comedor y monitor/a de transporte escolar durante los meses de octubre y noviembre.

🗓Hoy lunes 4 de diciembre finaliza esta formación que ha sido muy provechosa para los participantes y que ha contado con la visita de empresas del sector educativo, con las que ha podido entrar en contacto el alumnado.

🤝Esta formación era 100% subvencionada y ha sido posible gracias a la colaboración del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès con la Cambra de Comerç de Tarragona.

🍀¡Mucha surte a todos y todas los y las participantes!