El diputat per Junts al Congrés dels diputats Josep Maria Cruset ha mostrat el seu suport a la proposta de parc empresarial ‘Les Planes del Vent’

Impulsem el Penedès dona suport a la proposta Les Planes del Vent

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès està conversant amb diversos partits polítics per explicar-los i que coneguin la proposta de Les Planes del Vent. Aquest divendres 1 de desembre, l’equip de govern s’ha reunit amb Josep Maria Cruset, diputat per Junts al Congrés dels Diputats, així com amb diferents representants de Junts a la comarca, i ha mostrat el seu suport, destacant “la feina de l’Ajuntament de la Bisbal amb el projecte de Les Planes del Vent, per fer una proposta redimensionada a la baixa i buscar el necessari equilibri entre el desenvolupament econòmic i la protecció de l’entorn. Aquest projecte, juntament amb els que impulsa l’Idiada,  permetrà que no només La Bisbal, sinó tot el Baix Penedès pugui créixer de forma sostenible i a la vegada garantir el benestar i prosperitat dels veïns”.

Des d’Impulsem el Penedès també es mostren favorables a aquesta proposta “estem satisfets que aquesta nova proposta sigui més dimensionada i més sostenible que la primera opció. També celebrem que en una visió global de Baix Penedès, la Bisbal del Penedès continuï liderant la indústria a la comarca. Per altra banda passem pàgina de l’especialització logística de la comarca amb l’antic projecte del Logis Penedès, apostant per l’ampliació d’IDIADA”.

L’equip de govern va convocar els bisbalencs a una reunió explicativa a principis de novembre per explicar-los, de primera mà, la proposta de nova zona industrial amb 48 hectàrees de parc empresarial que inclouria un nou centre de formació professional dual i formació ocupacional.


CASTELLANO | El equipo de gobierno del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès está conversando con distintos partidos políticos para explicarles y que conozcan la propuesta de Les Planes del Vent. Este viernes 1 de diciembre, el equipo de gobierno se ha reunido con Josep Maria Cruset, diputado por Junts en el Congreso de los Diputados, así como con distintos representantes de Junts en la comarca, y ha mostrado su apoyo, destacando “el trabajo del Ayuntamiento de la Bisbal con el proyecto de Les Planes del Vent, por hacer una propuesta redimensionada a la baja y buscar el necesario equilibrio entre el desarrollo económico y la protección del entorno. Este proyecto, junto con los que impulsa Idiada, permitirá que no solamente La Bisbal, sino todo el Baix Penedès pueda crecer de forma sostenible y a la vez garantizar el bienestar y prosperidad de los vecinos”.

Desde Impulsem el Penedès también se muestran favorables a esta propuesta “estamos satisfechos de que esta nueva propuesta sea más dimensionada y más sostenible que la primera opción. También celebramos que en una visión global del Baix Penedès, la Bisbal del Penedès continúe liderando la industria en la comarca. Por otro lado, pasamos página de la especialización logística de la comarca con el antiguo proyecto del Logis Penedès, apostando por la ampliación de IDIADA”.

El equipo de gobierno convocó a los bisbalencs a una reunión explicativa a principios de noviembre para explicarles, de primera mano, la propuesta de nueva zona industrial con 48 hectáreas de parque empresarial que incluiría un nuevo centro de formación profesional dual y de formación ocupacional.