L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès continua congelant els impostos per 9è any consecutiu

L’Ajuntament no apujarà els impostos ni les taxes municipals el 2024. Per novè any consecutiu, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha confeccionat els pressupostos sense apujar els impostos de la ciutadania.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “no ens hem plantejat apujar els impostos perquè hem tingut en compte l’economia dels bisbalencs i les bisbalenques: els preus de l’energia, dels combustibles, dels productes de primera necessitat, dels lloguers i les hipoteques, etc. s’han apujat per a tothom i, tenint en compte que podem dir que tenim un ajuntament totalment sanejat i amb deute zero, hem treballat per fer uns pressupostos responsables i eficients, sense apujar impostos per novè any consecutiu”. Ferré ha afegit que “cal dir que també hem tingut sort en el sentit que hem pogut incrementar l’import total de l’IBI urbà per l’alta de noves construccions, sobretot a la zona industrial Les Planes Baixes, i aquest increment també ajuda molt al fet que puguem mantenir els preus congelats”.

El pressupost per a l’any 2024 ascendeix a 5,4 milions d’euros i podeu consultar-lo, de forma detallada, en aquest enllaç: https://bit.ly/3QG91xL


CASTELLANO | El Ayuntamiento no subirá los impuestos ni las tasas municipales en el 2024. Por noveno año consecutivo, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha confeccionado los presupuestos sin subir los impuestos de la ciudadanía.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicado que “no nos hemos planteado subir los impuestos porque hemos tenido en cuenta la economía de los bisbalencs y las bisbalenques: los precios de la energía, los combustibles, los productos de primera necesidad, los alquileres y las hipotecas, etc. han subido para todos y, teniendo en cuenta que podemos decir que tenemos un ayuntamiento totalmente saneado y con deuda cero, hemos trabajado para hacer unos presupuestos responsables y eficientes, sin subir impuestos por noveno año consecutivo”. Ferré ha añadido que “cabe decir que también hemos tenido suerte en el sentido de que hemos podido incrementar el importe total del IBI urbano por el alta de nuevas construcciones, sobre todo en la zona industrial Les Planes Baixes, y este incremento también ayuda mucho al hecho de que podamos mantener los precios congelados”.

El presupuesto para el año 2024 asciende a 5.4 millones de euros y podéis consultarlo, de forma detallada, en este enlace: https://bit.ly/3QG91xL