Aquest dimarts coneixerem el veredicte del jurat del GraffTech Fest

Demà dimarts 3 d’octubre es farà públic el veredicte del jurat del GraffTech Fest i sabrem quina és la pintura mural més ben valorada.

El jurat l’han format per polítics i tècnics especialistes en la matèria. N’han format part l’alcalde de Masllorenç, Joan Miró; l’alcalde d’Albinyana, Quim Nin; l’alcaldessa de Llorenç del Penedès, Montserrat Ventura; l’alcalde de Bonastre, David Pulido; el conseller comarcal de Cultura, Josep Ràfols; l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Angès Ferré; la regidora de Cultura de la Bisbal del Penedès, Judith Vidal; Loic Lacahud, CEO d’Arte Rodin EEUU; Colter Smith, CEO de NBQ Canadà; Salah Malouli, CEO de Jidar Casablanca; Amir Kardas, CEO de The Artistic Oasis; Pablo López, CEO a Amazdog; i America Lizcano, CEO de Amelizro Dubai.

El resultat es desvetllarà a www.instagram.com/grafftech_fest aquest dimarts.

I vosaltres, teniu un mural preferit?


CASTELLANO | Mañana martes 3 de octubre se hará público el veredicto del jurado del GraffTech Fest y sabremos cuál es la pintura mural más bien valorada.

El jurado lo han formado políticos y técnicos especialistas en la materia. Han formado parte del jurado el alcalde de Masllorenç, Joan Miró; el alcalde de Albinyana, Quim Nin; la alcaldesa de Llorenç del Penedès, Montserrat Ventura; el alcalde de Bonastre, David Pulido; el consejero comarcal del Cultura, Josep Ràfols; la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès ferré; la concejala de Cultura de la Bisbal del Penedès, Judith Vidal; Loic Lacahud, CEO de Arte Rodin EEUU; Colter Smith, CEO de NBQ Canadá; Salah Malouli, CEO de Jidar Casablanca; Amir Kardas, CEO de The Artistic Oasis; Pablo López, CEO en Amazdog; y America Lizcano, CEO de Amelizro Dubai.

El resultado se desvelará en www.instagram.com/grafftech_fest este martes.

Y vosotr@s, ¿tenéis un mural favorito?