El passat diumenge 17 de setembre es van votar els pressupostos participatius a La Miralba

El passat diumenge 17 de setembre va tenir lloc la votació dels pressupostos participatius de La Miralba al local social. Hi van votar un total de 20 veïns i veïnes El resultat provisional de les votacions és el següent:

  • Parc infantil al costat del local social: 0 vots
  • Aparells de cal·listènia per joves a l’exterior del local social: 20 vots
  • Desfibril·lador DEA i formació per la seva utilització: 0 vots

Ara, caldrà esperar el resultat definitiu, tenint en compte que durant aquesta setmana els veïns del barri que no van poder anar a votar el passat diumenge es poden adreçar a les oficines municipals, fins al 22 de setembre, per continuar votant les propostes.

Enllaç al vídeo: https://www.facebook.com/BisbalPenedes/videos/217975964616067/


CASTELLANO | El pasado domingo 17 de septiembre tuvo lugar la votación de los presupuestos participativos de La Miralba en el local social. Votaron un total de 20 vecinos y vecinas. El resultado provisional de las votaciones es el siguiente:

  • Parque infantil al lado del local social: 0 votos
  • Aparatos de calistenia para jóvenes en el exterior del local social: 20 votos
  • Desfibrilador DEA y formación para su utilización: 0 votos

Ahora, será necesario esperar el resultado definitivo, teniendo en cuenta que durante esta semana los vecinos del barrio que no pudieron ir a votar  el pasado domingo se pueden dirigir a las oficinas municipales, hasta el 22 de septiembre, para continuar votando las propuestas.

Enlace al vídeo: https://www.facebook.com/BisbalPenedes/videos/217975964616067/