El passat diumenge 17 de setembre es van votar els pressupostos participatius al Papagai

El passat diumenge 17 de setembre va tenir lloc la votació dels pressupostos participatius del Papagai, al davant del parc. Hi van votar un total de 17 veïns i veïnes El resultat provisional de les votacions és el següent:

  • Aparells cal·listènia per joves: 10 vots
  • Mur de pedra seca al parc perquè hi segui la gent gran: 1 vot
  • Desfibril·lador DEA i formació per la seva utilització: 6 vots

Ara, caldrà esperar el resultat definitiu, tenint en compte que durant aquesta setmana els veïns del barri que no van poder anar a votar el passat diumenge es poden adreçar a les oficines municipals, fins al 22 de setembre, per continuar votant les propostes.

Enllaç al vídeo: https://fb.watch/naaTKc-pPr/


CASTELLANO | El pasado domingo 17 de septiembre tuvo lugar la votación de los presupuestos participativos del Papagai delante del parque. Votaron un total de 17 vecinos y vecinas. El resultado provisional de las votaciones es el siguiente:

  • Aparatos de calistenia para jóvenes: 10 votos
  • Muro de piedra seca en el parque para que se siente la gente mayor: 1 voto
  • Desfibrilador DEA y formación para su utilización: 6 votos

Ahora, será necesario esperar el resultado definitivo, teniendo en cuenta que durante esta semana los vecinos del barrio que no pudieron ir a votar  el pasado domingo se pueden dirigir a las oficinas municipales, hasta el 22 de septiembre, para continuar votando las propuestas.

Enlace al vídeo: https://fb.watch/naaTKc-pPr/