L’Ajuntament millora la gravació dels plens i les Juntes de govern (amb competències delegades del Ple) i implementa un nou espai on veure els vídeos i la documentació relacionada amb aquests de forma segura i certificada

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès continua fent passes endavant per garantir i millorar la transparència i l’accessibilitat de la ciutadania. Per aquest motiu, recentment ha millorat i renovat els equips de gravació dels plens i les Juntes de govern amb competència delegada del Ple i ha implementat un nou espai digital segur on es poden trobar les vídeoactes: https://actes.bisbalpenedes.com/

Els vídeos publicats en aquest portal estan validats amb signatures i certificats digitals que garanteixen que la peça audiovisual és la gravació fidel del Ple o la comissió de Govern. A més, en aquest portal també es pot consultar la documentació pública relacionada amb el vídeo.

El nou sistema està operatiu des de la constitució del nou ajuntament, el passat mes de juny, i contribueix a fomentar els principis de Govern Obert: transparència, accessibilitat i participació. A més, facilita l’accés dels membres dels òrgans col·legiats i de la ciutadania a les actes i vídeoactes i compleix tots els requisits de seguretat i accessibilitat SSL.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès continúa haciendo pasos hacia delante para garantizar y mejorar la transparencia y la accesibilidad de la ciudadanía. Por este motivo, recientemente ha mejorado y renovado los equipos de grabación de los plenos y las Juntas de Gobierno con competencia delegada del Pleno y ha implementado un nuevo espacio digital seguro en el que se pueden encontrar las vídeoactas:

Los vídeos publicados en este portal están validados con firmas y certificados digitales que garantizan que la pieza audiovisual es la grabación fiel del Pleno o la comisión de Gobierno. Además, en este portal también se puede consultar la documentación pública relacionada con el vídeo.

El nuevo sistema está operativo desde la constitución del nuevo ayuntamiento, el pasado mes de junio, y contribuye a fomentar los principios de Gobierno Abierto: transparencia, accesibilidad y participación. Además, facilita el acceso de los miembros de los órganos colegiados y de la ciudadanía a las actas y vídeoactas y cumple todos los requisitos de seguridad y accesibilidad.