La Regidoria d’Ensenyament renova l’aposta per l’Escola Municipal d’Idiomes: a l’octubre començarà un nou curs i ja estan obertes les inscripcions

El proper mes d’octubre començarà un nou curs de l’escola municipal d’idiomes de la Bisbal del Penedès, un projecte que permet rebre classes d’anglès al municipi amb la possibilitat d’optar a certificats oficials.

Aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració amb l’empresa especialitzada Punt de Partida que es va engegar el 2017 i, tal com explica el regidor d’Ensenyament, Daniel Caballero: “l’objectiu és fomentar l’aprenentatge d’idiomes a la Bisbal i, alhora, garantir que els cursos siguin accessibles per a tothom”.

Des de l’escola d’idiomes s’ofereixen cursos d’anglès per 39€ amb dues classes setmanals i s’hi pot accedir sigui quin sigui el nivell d’anglès i l’edat (a partir dels 3 anys). Des de l’escola, s’avaluarà el nivell de l’alumnat abans de començar les classes i, a més, els alumnes que ho desitgin podran optar als certificats oficials de Cambridge reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1), fent l’examen a la Bisbal.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a https://www.puntdepartida.cat/ca/inscripcio, al correu electrònic reserves@puntdepartida.cat o trucant al 877 01 39 35. Els alumnes que comencin al mes d’octubre es beneficiaran d’una quota gratuïta.


CASTELLANO | El próximo mes de octubre empezará un nuevo curso en la escuela municipal de idiomas de la Bisbal del Penedès, un proyecto que permite recibir clases de inglés en el municipio con la posibilidad de optar a certificados oficiales.

Este proyecto es posible gracias a la colaboración con la empresa especializada Punt de Partida que se inició en el 2017 y, tal como explica el concejal de Educación, Daniel Caballero: “el objetivo es fomentar el aprendizaje de idiomas en la Bisbal y, a la vez, garantizar que los cursos sean accesibles para todo el mundo”.

Desde la escuela de idiomas se ofrecen cursos de inglés por 39€ con dos clases semanales y se puede acceder a ellas sea cual sea el nivel de inglés y la edad (a partir de los 3 años). Desde la escuela, se evaluará el nivel del alumnado antes de empezar las clases y, además, los alumnos que lo desean podrán optar a los certificados oficiales de Cambridge, reconocidos por el Marco Común Europeo (A1, A2, B1, B2 y C1), haciendo el examen en la Bisbal.

Las inscripciones ya están abiertas y se pueden hacer en la web https://www.puntdepartida.cat/ca/inscripcio, en el correo electrónico reserves@puntdepartida.cat o llamando al 877 01 39 35. Los alumnos que empiecen en octubre se beneficiarán de una cuota gratuita.