L’actriu i model bisbalenca Elisabeth Català ha estat escollida per representar Barcelona en el certamen de Miss Teen Spain

L’actriu i model bisbalenca Elisabeth Català ha estat escollida per representar Barcelona en el certamen de Miss Teen Spain, que se celebrarà a Madrid durant el proper mes de juliol.

La bisbalenca rebrà cursos de passarel·la i oratòria, entre altres i, posteriorment, participarà en la primera eliminatòria, que es farà el 23 de juliol. Després, el 29 de juliol, se celebrarà la gala final i, la guanyadora de la corona, serà la representant del certamen arreu del món i viatjarà a la República Dominicana per participar en el certamen internacional.

Des d’aquí felicitem la bisbalenca per obtenir una nova fita en el camí professional que va triar ja des de ben petita.


CASTELLANO | La actriz y modelo bisbalenca Elisabeth Català ha sido elegida para representar a Barcelona en el certamen de Miss Teen Spain, que se celebrará en Madrid durante el próximo mes de julio.

La bisbalenca recibirá cursos de pasarela y oratoria, entre otros y, posteriormente, participará en la primera eliminatoria que se hará el 23 de julio. Después, el 29 de julio, se celebrará la gala final y, la ganadora de la corona, será la representante del certamen en todo el mundo y viajará a la República Dominicana para participar en el certamen internacional.

Desde aquí felicitamos a la bisblenca por obtener un nuevo logro en el camino profesional que eligió ya desde bien pequeña.