S’aprova el pagament de la quota per al 2023 del Consorci de Promoció Turística del Penedès

La Junta de Govern del 25 d’abril ha aprovat el pagament de la quota del Consorci de Promoció Turística del Penedès per un import de 1.500€, el mateix que els últims anys.

El Consorci és un organisme format per entitats públiques i privades que es va crear amb l’objectiu de promoure i impulsar polítiques coordinades en l’àmbit de la DO Penedès. L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès n’és membre des del març de l’any 2017 i la regidora de Turisme, Judith Vidal, és la vicepresidenta 3ª de l’entitat.


CASTELLANO | La Junta de Gobierno del 25 de abril ha aprobado el pago de la cuota del Consorci de Promoció Turística del Penedès por un importe de 1.500€, el mismo que en los últimos años.

El Consorci, es un organismo formado por entidades públicas y privadas que se creó con el objetivo de promover e impulsar políticas coordinadas en el ámbito de la DO Penedès. El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès es miembro desde marzo del año 2017 y la concejala de Turismo, Judith Vidal, es la vicepresidenta 3ª de la entidad.