L’equip de govern ha visitat el nou centre logístic que l’empresa Affinity ha posat en funcionament a la Bisbal del Penedès

La regidoria de Benestar Animal i l’empresa Affinity estan preparant un conveni en què Affinity donarà gratuïtament pinso per als gats de les colònies de gats registrades a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès

El passat 20 de març, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; la regidora de Benestar Animal i segona tinenta d’alcaldia, Leo Uceda; i la regidora de Benestar Social, Paqui Cepas; van visitar la primera fase del nou centre logístic que l’empresa Affinity ha posat en funcionament en un dels polígons industrials de la Bisbal del Penedès.

En l’actualitat, l’empresa està treballant en una part de les instal·lacions (fase 1) i té previst construir i posar en funcionament -previsiblement el 2024- una nova nau (fase 2). L’equipament que s’ha instal·lat a la Bisbal del Penedès compta amb la darrera tecnologia d’automatització i és un referent en estandandards de sostenibilitat de Catalunya, comptant amb la certificació Breeam excellent. En aquests moments, l’empresa té una plantilla de setanta-cinc persones -amb un nombre rellevant de treballadors ambun perfil tècnic (informàtica, mecànica, programació, automatització…)- que es veurà incrementada amb la posada en funcionament de la Fase 2.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “Affinity està a punt de començar l’ampliació de la nau existent, de manera que el polígon industrial de Les Planes Baixes ja no tindrà sòl industrial disponible, ja que totes les parcel·les d’ús industrial ja tenen empreses instal·lades o que s’hi estan instal·lant”.

La batllessa bisbalenca també ha explicat que “estem en contacte permanent amb l’empresa i estem preparant un conveni entre l’empresa i la regidoria de Benestar Animal perquè Affinity s’ha compromès a fer dues donacions anuals d’alimentació per a gats per a les colònies de gats ferals de la Bisbal registrades a l’Ajuntament”.

Durant la visita, el responsable de logística (Supply Chain Director) de l’empresa Affinity, Andrés Sánchez, va explicar que Affinity és una multinacional líder a Espanya i sisena al rànquing mundial que comercialitza aliments per a gats i gossos sota marques com Ultima, Advance o Brekkies. Des del magatzem de la Bisbal del Penedès, Affinity treballa amb l’operador logístic ID i entrega els productes a tots els clients d’alimentació per a mascotes d’Espanya i Portugal. Així, des de la Bisbal surten els productes que van cap a les plataformes logístiques de clients de grans superfícies o canals de venda per internet (e-commerce), distribuïdors especialitzats en alimentació per a animals i l’anomenada distribució d’última milla, és a dir, comandes petites per a veterinaris o botigues especialitzades en alimentació animal.


CASTELLANO | El equipo de gobierno ha visitado el nuevo centro logístico que la empresa Affinity ha puesto en funcionamiento en la Bisbal del Penedès

La concejalía de Bienestar Animal y la empresa Affinity están preparando un convenio en el que Affinity donará gratuitamente pienso para los gatos de las colonias de gatos registradas en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès

El pasado 20 de marzo, la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; la concejala de Bienestar Animal y segunda teniente de alcaldía, Leo Uceda; y la concejala de Bienestar Social, Paqui Cepas; visitaron la primera fase del nuevo centro logístico que la empresa Affinity ha puesto en funcionamiento en uno de los polígonos industriales de la Bisbal del Penedès.

En la actualidad, la empresa está trabajando en una parte de las instalaciones (fase 1) y tiene previsto construir y poner en funcionamiento -previsiblemente en el 2024- una nueva nave (fase 2). El equipamiento que se ha instalado en la Bisbal del Penedès cuenta con la última tecnología de automatización y es un referente en estándares de sostenibilidad de Cataluña, contando con la certificación Breeam excellent. En estos momentos, la empresa tiene una plantilla de setenta y cinco personas -con un número relevante de trabajadores con un perfil técnico (informática, mecánica, programación, automatización…)- que se verá incrementada con la puesta en funcionamiento de la Fase 2.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicado que “Affinity está a punto de empezar la ampliación de la nave existente, de manera que el polígono industrial de Les Planes Baixes ya no tendrá sol industrial disponible, ya que todas la parcelas de uso industrial ya tienen empresas instaladas o que se están instalando”.

La alcaldesa bisbalenca también ha explicado que “estamos en contacto permanente con la empresa y estamos preparando un convenio entre la empresa y la concejalía de Bienestar Animal porque Affinity se ha comprometido a hacer dos donaciones anuales de alimentación para gatos para las colonias de gatos ferales de la Bisbal registradas en el Ayuntamiento”.

Durante la visita, el responsable de logística (Supply Chain Director) de la empresa Affinity, Andrés Sánchez, explicó que Affinity es una multinacional líder en España y sexta en el ranking mundial que comercializa alimentos para gatos y perros bajo marcas como Ultima, Advance o Brekkies. Desde el almacén de la Bisbal del Penedès, Affinity trabaja con el operador logístico ID y entrega los productos a todos los clientes de alimentación para mascotas de España y Portugal. Así, desde la Bisbal salen los productos que van hacia las plataformas logísticas de clientes de grandes superficies o canales de venta por internet (e-commerce), distribuidores especializados en alimentación para animales y la llamada distribución de última milla, es decir, pedidos pequeños para veterinarios o tiendas especializadas en alimentación animal.