L’ADF Clot de Bou estrena un nou vehicle que permetrà que la unitat guanyi en eficiència en les tasques d’extinció de focs

L’ADF Clot de Bou ha presentat un nou vehicle equipat aquest cap de setmana. Es tracta del BRP 203, que permetrà dotar l’ADF de més agilitat i versatilitat amb l’objectiu de guanyar en eficiència en les tasques d’extinció de focs. De fet, segons fonts de l’ADF, aquest vehicle “multiplica la nostra capacitat operativa i d’extinció, tant en els incendis de la nostra comarca com en els grans incendis forestals que es produeixen al nostre país”. 

L’adquisició d’aquest nou vehicle és una molt bona notícia per al territori, tenint en compte que ens trobem en situació de sequera per la manca de pluges i amb un risc d’incendis molt elevat.

La presentació d’aquest nou vehicle es va fer el diumenge passat a Albinyana i va comptar amb la presència de diverses autoritats del territori. Entre els assistents hi va haver la segona tinenta d’alcaldia i regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Leo Uceda; i el regidor de Sanitat, Feliu Gil. 


La ADF Clot de Bou ha presentado un nuevo vehículo equipado este fin de semana. Se trata del BRP 203, que permitirá dotar la ADF de más agilidad y versatilidad con el objetivo de ganar en eficiencia en los trabajos de extinción de fuegos. De hecho, según fuentes de la ADF, este vehículo “multiplica nuestra capacidad operativa y de extinción, tanto en los incendios de nuestra comarca como en los grandes incendios forestales que se producen en nuestro país”.

La adquisición de este nuevo vehículo es una muy buena noticia para el territorio, teniendo en cuenta que nos encontramos en situación de sequía por la falta de lluvias y con un riesgo de incendios muy elevado. 

La presentación de este nuevo vehículo se hizo el domingo pasado en Albinyana y contó con la presencia de varias autoridades del territorio. Entre los asistentes hubo la segunda teniente de alcaldía y concejala de Medio Ambiente del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, Leo Uceda; y el concejal de Sanidad, Feliu Gil.