L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha estat present a la Fira d’Ocupació de Tarragona

D’esquerra a dreta: Paqui Cepas, regidora de Serveis Socials; Josep Oriol Fernández, director de formació de la Cambra de Comerç; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona; Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès; Judith Vidal, primera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès; i Jordi Cáceres, el representant de projectes i competitivitat de la Cambra.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; la primera tinenta d’alcaldia, Judith Vidal; i la regidora de Serveis Socials, Paqui Cepas; van assistir a la Fira d’Ocupació de Tarragona el passat dijous 16 de març.

La fira també va comptar amb la presència de diversos bisbalencs i bisbalenques inscrits al SOM Bisbal per a la recerca de feina, que van poder informar-se i parlar amb les més de setanta empreses que van formar part d’aquesta fira impulsada per la Cambra de Tarragona, un esdeveniment que posa en contacte empreses i demandants de feina.


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, la primera teniente de alcaldía, Judith Vidal; y la concejala de Servicios Sociales, Paqui Cepas; asistieron a la Fira d’Ocupació de Tarragona el pasado jueves 16 de marzo.

La feria también contó con la presencia de varios bisbalencs y bisbalenques inscritos en el SOM Bisbal para la búsqueda de empleo, que se pudieron informar y hablar con las más de setenta empresas que formaron parte de esta feria impulsada por la Cámara de Comercio de Tarragona, un evento que pone en contacto a empresas y a demandantes de empleo