La Regidoria de Benestar Social vol mostrar el seu agraïment per la donació de diferents productes que l’empresa Jijonenca del polígon Les Planes ha fet per al Rebost Solidari

La Regidoria de Benestar Social vol agrair la donació de diferents productes que l’empresa Jijonenca -ubicada al polígon industrial Les Planes- ha fet al Rebost Solidari.

El lot està format per torrons i altres productes dolços que els voluntaris del Rebost Solidari inclouran a les cistelles que es preparen per als usuaris i usuàries del servei.

Us recordem que el Rebost Solidari està obert a les vostres donacions, tant de persones individuals com d’empreses. Agraïm la vostra col·laboració.


La Concejalía de Bienestar Social quiere agradecer la donación de distintos productos que la empresa Jijonenca -ubicada en el polígono industrial Les Planes- ha hecho para el Rebost Solidari.

El lote está formado por turrones y otros productos dulces que los voluntarios del Rebost Solidari incluirán en las cestas que se preparan para los usuarios y las usuarias del servicio.

Os recordamos que el Rebost Solidari está abierto a vuestras donaciones, tanto de personas individuales como de empresas. Agradecemos vuestra colaboración.