Aquest dimarts l’alcaldessa Agnès Ferré ha representat la Bisbal en un Debat Municipalista de l’ACM sobre polítiques d’ocupació

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha participat aquest dimarts 14 de març en un Debat Municipalista centrat en l’Acord marc de concertació territorial de les polítiques d’ocupació, organitzat des de l’Associació Catalana de Municipis.

La sessió ha comptat amb més de 250 participants, a distància, des de diferents administracions locals i ha estat inaugurada per la secretària general de l’ACM, Joana Ortega; i el secretari de Treball del Departament d’Empresa i Treball, Enric Vinaixa.

L’alcaldessa bisbalenca ha intervingut en la part final del debat, quan la cap de l’Àrea de Gestió del Coneixement del SOC, Laura Comellas, ha presentat l’índex sintètic de desenvolupament econòmic local, una eina per millorar la planificació de les polítiques públiques d’arreu de Catalunya.


La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha participado este martes 14 de marzo en un Debate Municipalista centrado en el Acuerdo marco de concertación territorial de las políticas de ocupación, organizado desde la Associació Catalana de Municipis.

La sesión ha contado con más de 250 participantes, a distancia, desde distintas administraciones locales y ha sido inaugurada por la secretaria general de la ACM, Joana Ortega; y el secretario de Trabajo del Departamento de Empresa y Trabajo, Enric Vinaixa.

La alcaldesa de la Bisbal ha intervenido en la parte final del debate, cuando la jefa del Área de Gestión del Conocimiento del SOC, Laura Comellas, ha presentado el índice sintético de desarrollo económico local, una herramienta para mejorar la planificación de las políticas públicas de toda Cataluña.