S’aprova la liquidació de la Mancomunitat Penedès-Garraf per al 2023

La Junta de Govern del dilluns 27 de febrer va aprovar la liquidació de la quota de l’any 2023 de la Mancomunitat Penedès-Garraf per un total de 24.500,69€. Aquest import inclou la quota del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) 2023 per 11.277,78€; la quota de les campanyes d’educació ambiental per un import de 1.812,18€; i la quota de serveis generals 2023 per un import d’11.410,73€.

L’Ajuntament és membre de la Mancomunitat Penedès-Garraf des del desembre de 2020. Gràcies a aquesta adhesió, podem acollir-nos al servei del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD Penedès), que s’encarrega -amb criteris de benestar animal- de la recollida de gossos, gats i fures que es perden o que són abandonats a les nostres comarques. A més, el CAAD s’ocupa d’aquests animals fins que es retroben amb les seves famílies o poden ser adoptats. L’entitat compta amb un equip de cuidadors i cuidadores especialitzats, serveis de veterinària i personal d’oficina que s’ocupa i vetlla pel benestar dels animals recollits i que atén les persones interessades a adoptar o en poder recuperar el seu animal de companyia. Des del centre, que també disposa de voluntariat, es promou l’adopció com a primera opció de tinença d’animals i com a forma de lluita contra l’abandonament, fomentant la tinença responsable d’animals entre el conjunt de la ciutadania.

Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona:

La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès una subvenció de 18.427,83€ per generar entorns més resilients, segurs i saludables


CASTELLANO | La Junta de Gobierno del lunes 27 de febrero aprobó la liquidación de la cuota del año 2023 de la Mancomunitat Penedès-Garraf por un total de 24.500,69€. Este importe incluye la cuota del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD) 2023 por 11.277,78€; la cuota de las campañas de educación ambiental por un importe de 1.812,18€ y la cuota de servicios generales 2023 por un importe de 11.410,73€.

El Ayuntamiento es miembro de la Mancomunitat Penedès-Garraf desde diciembre de 2020. Gracias a esta adhesión, podemos acogernos al servicio del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD Penedès), que se encarga -con criterios de bienestar animal- de la recogida de perros, gatos y hurones que se pierden o que son abandonados en nuestras comarcas. Además, el CAAD se ocupa de estos animales hasta que se reencuentran con sus familias o pueden ser adoptados. La entidad cuenta con un equipo de cuidadores y cuidadoras especializados, servicios de veterinaria y personal de oficina que se ocupa y vela por el bienestar de los animales recogidos y que atiende a las personas interesadas en adoptar o en poder recuperar a su animal de compañía. Desde el centro, que también dispone de voluntariado, se promueve la adopción como primera opción de tenencia de animales y como forma de lucha contra el abandono, fomentando la tenencia responsable de animales entre el conjunto de la ciudadanía.

Esta actuación cuenta con la colaboración de la Diputación de Tarragona:

La Diputación de Tarragona ha concedido en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès una subvención de 18.427,83€ para generar entornos más resilientes, seguros y saludables.