La tercera edició de l’E-Bike day Penedès arriba aquest diumenge amb rècord d’inscrits – Els participants dinaran al camp d’oliveres d’Oli Torclum

Aquest diumenge 5 de març tindrà lloc la tercera edició de la sortida cicloturística -no competitiva- organitzada des de l’Àrea de Promoció Turística del Consell Comarcal del Baix Penedès amb la col·laboració dels ajuntaments de Cunit, Bellvei, la Bisbal del Penedès i Sant Jaume dels Domenys i del col·lectiu Terra i Taula. Enguany, l’E-Bike Day comptarà amb la participació de 350 persones que podran descobrir els paisatges i la gastronomia del Baix Penedès a través d’un trajecte en bicicleta elèctrica.

Segons el vicepresident del Consell Comarcal i conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas “aquest esdeveniment busca desestacionalitzar el turisme al Baix Penedès oferint als participants l’oportunitat de gaudir de la comarca fent un turisme ‘slow’ tot descobrint els diferents paisatges d’interior més enllà de la platja i també la seva gastronomia”.

Els participants sortiran de Cunit a les 9h del matí. La primera parada es farà a Bellvei (Km. 16), on els participants faran un tast de vi blanc i formatge. Tot seguit, arribaran a la Bisbal del Penedès (Km. 32), on podran esmorzar/dinar -a les oliveres d’Oli Torclum- amb salsitxa i cansalada de la Bisbal regada amb Oli Torclum, vi negre de Cellers Domenys i cafès. El dinar inclourà olives, refresc i, per postres, hi haurà taronges.

La següent parada serà l’avituallament de Sant Jaume dels Domenys, on hi haurà vi dolç i fruits secs per als participants. L’arribada serà a Cunit, amb un tall de coca, cava I música en directe.

Val a dir que, tenint en compte l’èxit de les anteriors edicions i el rècord d’inscrits d’enguany, l’organització ja està treballant en una propera edició, ampliada a dues jornades.

Presentació de l’E-Bike Penedès amb (d’esquerra a dreta, a la imatge): l’alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Marc Palau; el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Penedès, conseller comarcal de Turisme i alcalde de Cunit, Jaume Casañas; la regidora de Turisme de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Judith Vidal; l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Leo Uceda.

CASTELLANO | Este domingo 5 de marzo tendrá lugar la segunda edición de la salida cicloturística -no competitiva- organizada desde el Área de Promoción Turística del Consell Comarcal del Baix Penedès con la colaboración de los ayuntamientos de Cunit, Bellvei, la Bisbal del Penedès i del colectivo Terra i Taula. Este año, el E-Bike Day contará con la participación de 350 personas que podrán descubrir los paisajes y la gastronomía del Baix Penedès a través de un trayecto en bicicleta eléctrica.

Según el vicepresidente del Consell Comarcal del Baix Penedès y consejero comarcal de Turismo, Jaume Casañas “este evento busca desestacionalizar el turismo en el Baix Penedès ofreciendo a los participantes la oportunidad de disfrutar de la comarca haciendo un turismo ‘slow’ mientras descubren los distintos paisajes de interior más allá de la playa y también su gastronomía”.

Los participantes saldrán de Cunit a las 9h de la mañana. La primera parada se hará en Bellvei (Km. 16), donde los participantes harán una cata de vino blanco y queso. A continuación, llegarán a la Bisbal del Penedès (Km. 32), donde podrán almorzar/comer – en los olivos de Oli Torclum- salchicha y panceta pan y otros productos de la Bisbal regados con Aceite Torclum, vino negro de Cellers Domenys y cafés. La comida incluirá olivas, refresco y, de postre, habrá naranjas.

La siguiente parada será el avituallamiento de Sant Jaume dels Domenys, en el que habrá vino dulce y frutos secos para los participantes. La llegada será en Cunit, con un corte de coca, cava y música en directo.

Cabe decir que, teniendo en cuenta el éxito de las anteriores ediciones y el récord de inscritos de este año, la organización ya está trabajando en la próxima edición, ampliada a dos jornadas.