S’inicien tractaments aeris de control de la processionària del pi

El Departament d’acció climàtica, alimentació i agenda rural de la Generalitat de Catalunya ens ha comunicat que, aquesta setmana, inicia la campanya de tractaments aeris de control de la processionària del pi que, enguany, inclou unes 40ha del municipi. La previsió, segons ens van indicar, era començar a finals d’aquesta setmana, sempre que les condicions climatològiques ho permetessin.

Els tractaments que es duen a terme consisteixen en l’aplicació a ultra baix volum (3 l/ha) del producte biològic Bacillus thuringiensis kurstaki.

Per a més informació, podeu accedir al següent enllaç: https://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/agricultura/dar_sanitat_vegetal_nou/mitjans-defensa-fitosanitaria/us-sostenible-productes/aplicacions-aeries/


CASTELLANO | El Departamento de acción climática, alimentación y agenda rural de la Generalitat de Catalunya nos ha comunicado que, esta semana, inicia la campaña de tratamientos aéreos de control de la procesionaria del pino que, este año, incluye unas 40ha del municipio. La previsión, según nos indicaron, era empezar a finales de esta semana, siempre que las condiciones climatológicas lo permitiesen.

Los tratamientos que se llevan a cabo consisten en la aplicación a ultra bajo volumen (3 l/ha) del producto biológico Bacillus thuringiensis kurstaki.

Para más información, podéis acceder al siguiente enlace: https://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/agricultura/dar_sanitat_vegetal_nou/mitjans-defensa-fitosanitaria/us-sostenible-productes/aplicacions-aeries/