S’aprova la contractació de gasoil de calefacció per a les escoles de primària

La Junta de govern del dilluns 21 de novembre de 2022 ha aprovat la compra de 6.300 litres de gasoil de calefacció a l’empresa Societat Catalana de Petrolis, S.A. per un total de 7.507,08€ (IVA inclòs). Aquest combustible és per a les dues escoles, amb l’objectiu que els dipòsits d’ambdós edificis estiguin plens per encarar els mesos d’hivern.

La compra s’ha fet a través de la Comissió Central de Subministraments de la Generalitat de Catalunya, ja que el gener de 2022 la Generalitat va acordar la incorporació de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès en l’Acord marc de subministrament de combustible, a lots 2 (subministrament de carburant per a vehicles terrestres a la província de Tarragona) i 9 (subministrament de carburant per a grups electrògens i sistemes de calefacció).


CASTELLANO | La Junta de gobierno del lunes 21 de noviembre de 2022 aprobó la compra de 6.300 litros de gasoil de calefacción a la empresa Societat Catalana de Petrolis, S.A. por un total de 7.507,08€ (IVA incluido). Este combustible es para las dos escuelas, con el objetivo que los depósitos de ambos edificios estén llenos para encarar los meses de invierno.

La compra se ha realizado a través de la Comisión Central de Suministros de la Generalitat de Cataluña, ya que en enero de 2022 la Generalitat acordó la incorporación del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès al Acuerdo marco de suministro de combustible, en lotes 2 (suministro de carburante para vehículos terrestres en la provincia de Tarragona) y 9 (suministro de carburante para grupos electrógenos y sistemas de calefacción).