Nova formació per a joves de 16 a 29 anys: vetllador/a, monitor/a de menjador i transport escolar

Del 21 d’octubre al 21 de desembre La Bisbal del Penedès acollirà una nova formació gratuïta, promoguda des de la Cambra de Comerç de Tarragona i Jove Baix Penedès i adreçada a joves d’entre 16 i 29 anys inscrits en el programa de Garantia Juvenil.

  • Vetllador/a
  • Monitor/a de menjador
  • Monitor/a de transport escolar

Els interessats i les interessades us haureu d’inscriure al web de la Cambra de Comerç: https://www.cambratgn.com/cursos-presencials/jornada/369-vetllador-a-monitor-a-de-transport-i-menjador-escolar


Del 21 de octubre al 21 de diciembre La Bisbal del Penedès acogerá una nueva formación gratuita, promovida desde la Cámara de Comercio de Tarragona y Jove Baix Penedès y dirigida a jóvenes de entre 16 y 29 años iunscritos en el programa de Garantía Juvenil.

  • Velador/a
  • Monitor/a de comedor
  • Monitor/a de transporte escolar

Los interesados y las interesadas os tendréis que inscribir en la web de la Cámara de Comercio: https://www.cambratgn.com/cursos-presencials/jornada/369-vetllador-a-monitor-a-de-transport-i-menjador-escolar