La proposta guanyadora dels pressupostos participatius 2022 al Papagai serà instal·lar una taula de ping-pong d’exterior

L’Ajuntament invertirà en la instal·lació d’una taula de ping-pong d’exterior al Papagai. Aquesta és la proposta guanyadora del Pressupost Participatiu 2022 en aquest barri.

Durant el període de presentació de propostes per als pressupostos participatius 2022 del Papagai, es van presentar dues propostes:

  • Instal·lar aparells de cal·listènia d’exterior
  • Instal·lar una taula de ping-pong d’exterior

El passat diumenge 17 de juliol, de 10:00h a 12:00h, els veïns i veïnes del barri podien votar una de les propostes per realitzar-la en aquest 2022. En total, van votar 12 famílies. A les 12:00h es va gravar el recompte i es va publicar l’escrutini en vídeo. No obstant això, durant la setmana del 17 al 22 de juliol, els veïns i veïnes que no van poder anar a la votació del dia 16, podien emetre el seu vot adreçant-se a les oficines municipals.

El resultat definitiu de les votacions és: 8 vots per instal·lar una taula de ping-pong d’exterior, 3 vots per instal·lar aparells de cal·listènia d’exterior i un vot en blanc.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès volem agrair la participació dels veïns.


CASTELLANO | El Ayuntamiento invertirá en la instalación de una mesa de ping-pong de exterior en el Papagai. Esta es la propuesta ganadora del Presupuesto Participativo 2022 en este barrio.

Durante el periodo de presentación de propuestas para los presupuestos participativos 2022 del Papagai, se presentaron dos propuestas:

  • Instalar aparatos de calistenia de exterior
  • Instalar una mesa de ping-pong de exterior.

El pasado domingo 17 de julio, de 10:00h a 12:00h, los vecinos y vecinas del barrio podían votar una de las propuestas para realizarla en este 2022. En total, votaron 12 familias. A las 12:00h se grabó el recuento y se publicó el escrutinio en vídeo. No obstante, durante la semana del 17 al 22 de julio, los vecinos y vecinas que no pudieron ir a la votación del día 16, podían emitir su voto dirigiéndose a las oficinas municipales.

El resultado definitivo de las votaciones es: 8 votos para instalar una mesa de ping-pong de exterior, 3 votos para instalar aparatos de calistenia de exterior y 1 voto en blanco.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès queremos agradecer la participación de los vecinos.