La proposta guanyadora dels pressupostos participatius 2022 a la Masieta serà arranjar i formigonar part del carrer Olivera

L’Ajuntament invertirà en arranjar i formigonar part del carrer Olivera. Aquesta és la proposta guanyadora del Pressupost Participatiu 2022 a la Masieta.

Durant el període de presentació de propostes per als pressupostos participatius 2022 de la Masieta, es van presentar dues propostes:

  • Arranjar i formigonar part del carrer Olivera
  • Arranjar i formigonar part del carrer Eucaliptus

El passat dissabte 16 de juliol, d’11:00h a 13:00h, coincidint amb la festa de la Masieta, els veïns i veïnes del barri podien votar una de les propostes per realitzar-la aquest 2022. En total, van votar 14 famílies. A les 13:00h es va gravar el recompte i es va publicar l’escrutini en vídeo. No obstant això, durant la setmana del 17 al 22 de juliol, els veïns i veïnes que no van poder anar a la votació del dia 16, podien emetre el seu vot adreçant-se a les oficines municipals. Han votat 2 famílies a l’Ajuntament.

El resultat definitiu de les votacions és: 10 vots per arranjar i formigonar part del carrer Olivera i 2 vots per arranjar i formigonar part del carrer Eucaliptus.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès volem agrair la participació dels veïns.


CASTELLANO | El Ayuntamiento invertirá en arreglar y hormigonar parte de la calle Olivera. Esta es la propuesta ganadora del Presupuesto Participativo 2022 en la Masieta.

Durante el periodo de presentación de propuestas para los presupuestos participativos 2022 de la Masieta, se presentaron dos propuestas:

  • Arreglar y hormigonar parte de la calle Olivera
  • Arreglar y hormigonar parte de la calle Eucaliptus

El pasado sábado 16 de julio, de 11:00h a 13:00h, coincidiendo con la fiesta de la Masieta, los vecinos y vecinas del barrio podían votar una de las propuestas para realizarla este 2022. En total, votaron 14 familias. A las 13:00h se grabó el recuento y se publicó el escrutinio en vídeo. No obstante, durante la semana del 17 al 22 de julio, los vecinos y vecinas que no pudieron ir a la votación del día 16, podían emitir su voto dirigiéndose a las oficinas municipales. Han votado 2 familias en el Ayuntamiento.

El resultado definitivo de las votaciones es: 10 votos para arreglar y hormigonar parte de la calle Olivera y 2 votos para arreglar y hormigonar parte de la calle Eucaliptus.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès queremos agradecer la participación de los vecinos.