Aquest dijous els alumnes de 4t d’ESO l’Institut Coster de la Torre recolliran material per a Ucraïna i netejaran l’entorn en el marc de les accions de servei comunitari que duen a terme cada any

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Coster de la Torre tiren endavant les accions de servei comunitari, un any més. Enguany, han decidit centrar aquestes activitats en recollir material per ajudar Ucraïna. Per aquest motiu, el dijous 26 de maig podreu trobar els alumnes, durant tot el mati i fins a les 14:15h, al Supermercat Jaume, al Caprabo de la Bisbal i a l’Institut.

Us animem a col·laborar en aquesta iniciativa. Des de l’Institut ens han informat que el material que recolliran és el següent:

  • Productes d’higiene personal (tampons, compreses, xampú, gel, estris per afaitar-se, pasta de dents…)
  • Productes per a nadons i la gent gran (bolquers, llet en pols, cremes, tovalloletes, xumets, biberons…)
  • Menjar en llauna

Podeu trobar més informació en aquest enllaç: https://sites.google.com/costerdelatorre.com/donacions-per-ucraina/home

A banda d’aquesta acció, els alumnes també duran a terme accions de neteja de l’entorn en el marc de l’European Clean Up Day aquest dijous 26 de maig, una activitat coorganitzada junt amb les regidories d’Ensenyament i Medi Ambient. Aquesta activitat s’emmarca dins del conjunt d’activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i té l’objectiu de conscienciar sobre la importància de la prevenció i la bona gestió dels residus, alhora que permet fer pedagogia sobre tot allò que la ciutadania pot fer per disminuir la quantitat de residus generats, potenciar la reutilització i fomentar el reciclatge.


Los alumnos de 4º de ESO del Institut Coster de la Torre llevan a cabo acciones de servicio comunitario, un año más. Este año, han decidido centrar estas actividades en recoger material para ayudar a Ucrania. Por este motivo, el jueves 26 de mayo podréis encontrar a los alumnos, durante toda la mañana y hasta las 14:15h, en el Supermercat Jaume, en el Caprabo de la Bisbal y en el Instituto.

Os animamos a colaborar en esta iniciativa. Desde el Instituto nos han informado de que el material que recogerán es el siguiente:

  • Productos de higiene personal (tampones, compresas, champú, gel, utensilios para afeitarse, pasta de dientes…)
  • Productos para bebés y gente mayor (pañales, leche en polvo, cremas, toallitas, chupetes, biberones…)
  • Comida enlatada

Podéis encontrar más información en este enlace: https://sites.google.com/costerdelatorre.com/donacions-per-ucraina/home

Aparte de esta acción, los alumnos también llevarán a cabo acciones de limpieza del entorno en el marco del European Clean Up Day este jueves 26 de mayo, una actividad coorganizada junto con las concejalías de Educación y Medio Ambiente. Esta actividad se enmarca dentro del conjunto de actividades de la Semana Europea de la Prevención de Residuos y tiene por objetivo concienciar sobre la importancia de la prevención y la buena gestión de los residuos, a la vez que permite hacer pedagogía sobre todo aquello que la ciudadanía puede hacer para disminuir la cantidad de residuos generados, potenciar la reutilización y fomentar el reciclaje.