L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha estat present en la Fira d’Ocupació de la Cambra de Comerç celebrada a Calafell

Foto: els regidors Feliu Gil, Judith Vidal i Leo Uceda amb la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha estat present, avui dimarts 10 de maig, a la Fira de l’Ocupació de la Cambra de Comerç. Enguany s’ha dut a terme al Port esportiu de Segur de Calafell i ha comptat amb la presència de 35 empreses i 700 persones inscrites. Quant a la Bisbal, ha comptat amb l’assistència de tres regidors de l’equip de govern: Judith Vidal, Feliu Gil i Paqui Cepas. Durant la jornada s’han dut a terme tallers relacionats amb la feina, tant amb la recerca d’aquesta com amb el manteniment, l’actitud i les aptituds dels treballadors o candidats.

Durant la presentació de la Fira, la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha explicat que “és la primera vegada que es fa a Calafell i hem considerat que aquí era molt necessària, perquè com sabeu el Baix Penedès és el lloc de Catalunya on hi ha més atur”.

La primera tinenta d’alcaldia i regidora de Comerç de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Judith Vidal, considera que “les fires d’ocupació són un espai que permet crear sinergies amb empreses i altres administracions amb l’objectiu de treballar perquè, cada vegada, puguem ocupar més persones a la Bisbal i des de la Bisbal del Penedès. A la Bisbal, igual que a tota la comarca, tenim un important índex d’atur. Per això, des del SOM Bisbal i les regidories d’Ocupació i Comerç treballem constantment per potenciar l’ocupació i la feina al municipi”. Per tot plegat, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ja està treballant en la pròxima edició de la Setmana de l’Empresa i l’Ocupació i en la propera campanya de dinamització comercial, que es farà conjuntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha asistido, hoy martes 10 de mayo, en la Feria de Ocupación de Cámara de Comercio. Este año se ha llevado a cabo en el Puerto deportivo de Segur de Calafell y ha contado con la presencia de 35 empresas y 700 personas inscritas. En cuanto a la Bisbal, ha contado con la asistencia de tres concejales del equipo de gobierno: Judith Vidal, Feliu Gil y Paqui Cepas. Durante la jornada se han llevado a cabo talleres relacionados con el trabajo, tanto en la búsqueda de este como con en el mantenimiento, la actitud y las aptitudes de los trabajadores o candidatos.

Durante la presentación de la Fira, la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha explicado que “es la primera vez que se hace en Calafell y hemos considerado que aquí era muy necesaria, porque como sabéis el Baix Penedès es el lugar de Catalunya en el que hay más paro”.

La primera teniente de alcaldía y concejala de comercio del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, Judith Vidal, considera que “las ferias de ocupación son un espacio que permite crear sinergias con empresas y otras administraciones con el objetivo de trabajar para que, cada vez, podamos ocupar a más personas en la Bisbal del Penedès. En la Bisbal, igual que en toda la comarca, tenemos un importante índice de paro. Por eso, desde el SOM Bisbal y las concejalías de Ocupación y Comercio trabajamos constantemente para potenciar la ocupación y el trabajo en el municipio”. Por todo ello, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ya está trabajando en la próxima edición de la Semana de la Empresa y la Ocupación y en la próxima campaña de dinamización comercial, que se hará conjuntamente con la Cámara de Comercio de Tarragona”.