Teatre per Pasqua: el diumenge 17 d’abril a les 22h arriba l’humor amb “Confinament Survivors” a la Societat

El proper diumenge 17 d’abril, a les 22h, la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca acollirà la representació d’una obra de teatre, com és tradició per Pasqua. En aquest cas, l’obra triada és “Confinament Survivors”, una representació carregada d’humor. Per a més informació adreceu-vos al correu electrònic de l’entitat: lasocietat@gmail.com


El próximo domingo 17 de abril, a las 22h, la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca acogerá la representación de una obra de teatro, como es tradición para Pascua. En este caso, la obra escogida es “Confinament Survivors”, una representación cargada de humor. Para más información dirigíos al correo electrónico de la entidad:lasocietat@gmail.com