La Bisbal del Penedès celebrarà Sant Jordi durant tres dies

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha preparat un programa d’actes, amb motiu de Sant Jordi, que s’allargarà durant tres dies. Es tracta d’un programa complet que compta amb activitats per a totes les edats.

El divendres 22 d’abril, a les 20h, l’auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC) acollirà la presentació del llibre de Nati Soler “Portes obertes, portes tancades, portes que canvien la vida”.

El dissabte 23 d’abril, a les 11:30h, la plaça Pau Casals acollirà l’entrega de premis del Concurs Literari Infantil de Sant Jordi i, a continuació, hi haurà una actuació familiar amb animació infantil. El mateix dia, a les 18h, tindrà lloc el lliurament de premis del 14è Concurs Literari infantil de Sant Jordi i, a continuació, l’actuació del grup de folk lleidatà Lauzeta, que presentarà el seu darrer disc.

El diumenge 24 d’abril, a les 11h, tindrà lloc el cros comarcal pels carrers del municipi. A la tarda, a partir de les 16h, es farà una ruta per les barraques de pedra seca des del cementiri fins a L’Ortigós, amb l’entitat Senderistes Bisbalencs. A continuació, aproximadament sobre les 18h, l’esplanada del Mas del Sol de L’Ortigós acollirà la presentació del llibre “Les barraques de pedra seca de la Bisbal del Penedès. Part 2 Centre-Est”, de Jaume Miró, editat per la Regidoria de Cultura. Hi haurà berenar amb pa i botifarra i música ambiental amb el DJ Arrítmic.

Important: per a la presentació del llibre del dia 24 d’abril a la tarda caldrà formalitzar la inscripció trucant al 608 56 88 81 o enviant un Whatsapp al 684 41 68 43. D’altra banda, els interessats en fer la ruta a peu també s’han d’inscriure adreçant-se a l’entitat Senderistes Bisbalencs senderistes@bisbalpenedes.com


CASTELLANO | La Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha preparado un programa de actos, con motivo de Sant Jordi, que se alargará durante tres días. Se trata de un programa completo que cuenta con actividades para todas las edades.

El viernes 22 de abril, a las 20h, el auditorio Salbà del Centre Municipal de Cultura (CMC) acogerá la presentación del libro de Nati Soler “Portes obertes, portes tancades, portes que canvien la vida”.

El sábado 23 de abril, a las 11:30h, la plaza Pau Casals acogerá la entrega de premios del Concurso literario Infantil de Sant Jordi y, a continuación, habrá una actuación familiar con animación infantil. El mismo día, a las 18h, tendrá lugar la entrega de premios del 14º Concurso Literario infantil de Sant Jordi y, a continuación, la actuación del grupo de folk leridano Lauzeta, que presentará su último disco.

El domingo 24 de abril, a las 11h, tendrá lugar el cros comarcal por las calles del municipio. Por la tarde, a partir de las 16h, se hará una ruta por las barracas de piedra seca des del cementerio hasta L’Ortigós, con la entidad Senderistes Bisbalencs. A continuación, aproximadamente sobre las 18h, la explanada del Mas del Sol de L’Ortigós acogerá la presentación del libro “Les barraques de pedra seca de la Bisbal del Penedès. Part 2 Centre-Est”, de Jaume Miró, editado por la Concejalía de Cultura. Habrá merienda con pan y butifarra y música ambiental con DJ Arrítmic.

Importante: para la presentación del libro del día 24 de abril por la tarde será necesario formalizar la inscripción llamando al 608 56 88 81 o enviando un Whatsapp al 684 41 68 43. Por otro lado, los interesados en hacer la ruta a pié también tienen que inscribirse dirigiéndose a la entidad Senderistes Bisbalencs senderistes@bisbalpenedes.com