El dimarts 8 de març es farà una visita a la pintura mural que s’ha fet al dipòsit de Can Gordei amb motiu del 8M, es llegirà el manifest del Dia Internacional de Dones i es farà una plantada de flors al local social del barri

El dimarts 8 de març, a les 15.30h, es farà una visita a la pintura que l’artista Jordi Romeu ha fet al dipòsit de Can Gordei -ubicat a la part final del carrer del Besòs- amb motiu del 8M. Allà, es farà la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona.


En acabar, es farà una plantada de flors a la zona esportiva del local social de Can Gordei.


Aquests actes s’organitzen des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès amb el suport d’Aqualia, que és qui facilita tot el material per fer la pintura mural.


El martes 8 de marzo, a las 15.30h, se hará una visita a la pintura que el artista Jordi Romeu ha hecho en el depósito de Can Gordei -ubicado en la parte final de la calle del Besòs- con motivo del 8M. Allí, se hará la lectura del manifiesto del Día Internacional de la Mujer.


Al finalizar, se hará una plantación de flores en la zona deportiva del local social de Can Gordei.


Estos actos se organizan desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès con el apoyo de Aqualia, que es quien facilita todo el material para hacer la pintura mural.