Podcast: com era el Carnaval de la Bisbal del Penedès de finals del segle XIX i principis del segle XX?

El Jordi Ferran, tècnic de la Biblioteca i de l’arxiu i historiador de professió, visita els estudis de Domenys Ràdio, cada primer divendres de mes, per oferir una secció d’història local en què parla de diversos episodis històrics de la Bisbal i la comarca.

A l’enllaç podreu escoltar el programa dedicat al carnaval de La Bisbal Penedès de finals del segle XIX i principis del segle XX.

Enllaç al darrer programa: https://go.ivoox.com/rf/82692071

Imatges: comparses de Carnaval a la plaça Major a la dècada dels 30 extretes del llibre “Gent.” Imatges bisbalenques al llarg de 100 anys, d’Heribert Ventosa i Guasch.


Jordi Ferran, técnico de la biblioteca y del archivo e historiador de profesión, visita los estudios de Domenys Ràdio, cada primer viernes de mes, para ofrecer una sección de historia local en la que habla de varios episodios históricos de la Bisbal y la comarca.

En el enlace podréis escuchar el programa dedicado al carnaval de La Bisbal del Penedès de finales del siglo XIX i principios del siglo XX.

Enlace al último programa: go.ivoox.com

Imágenes: comparsas de Carnaval en la plaza Mayor en la década delos 30 extraídas del libro “Gent. Imatges bisbalenques al llarg de 100 anys” de Heribert Ventosa Guasch.