Gent gran: al local de la Miralba trobareu un ampli ventall d’activitats

El local social de la Miralba acull diverses activitats adreçades a la gent gran: ball en línia, jocs de taula, pintura i treballs manuals, caminades, classes de català, activitats per potenciar la memòria i per aprendre el funcionament del telèfon mòbil, i molt més!
Per participar en les activitats no cal que sigueu socis de l’associació de veïns, només cal que us adreceu al local social en l’horari que es fan les activitats. Us hi esperem!


El local social de la Miralba acoge varias actividades dirigidas a la gente mayor: baile en línea, juegos de mesa, pintura y manualidades, caminatas, clases de catalán, actividades para potenciar la memoria y aprender el funcionamiento del teléfono móvil, ¡Y mucho más!
Para participar en las actividades no es necesario que seáis socios de la asociación de vecinos, solamente tenéis que dirigiros al local social en el horario en el que se hacen las actividades. ¡Os esperamos!