S’han instal·lat reductors de velocitat a la C-51z al seu pas per l’entrada a Can Gordei

El Servei Territorial de carreteres de la Generalitat de Catalunya ha fet una actuació per reduir la velocitat dels vehicles i augmentar la seguretat en el tram de la C-51z, al seu pas per la primera entrada de Can Gordei, direcció Valls. 

En total s’han instal·lat 8 bandes reductores de velocitat perquè els vehicles circulin amb precaució quan passin per la zona d’accés a la urbanització.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, s’ha mostrat agraïda de la celeritat amb què s’ha dut a terme aquesta actuació i ha explicat que “aquesta va ser una de les actuacions necessàries que li vaig traslladar al cap del Servei Territorial de Carreteres de Tarragona, Carlos Mingote, en la reunió que vam mantenir a principis d’any”.


El Servicio Territorial de carreteras de la Generalitat de Catalunya ha hecho una actuación para reducir la velocidad de los vehículos y aumentar la seguridad en el tramo de la C-51z, a su paso por la primera entrada de Can Gordei, dirección Valls.

En total se han instalado 8 bandas reductoras de velocidad para que los vehículos circulen con precaución cuando pasen por la zona de acceso a la urbanización.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, se ha mostrado agradecida por la celeridad con la que se ha llevado a cabo esta actuación y ha explicado que “esta fue una de las actuaciones necesarias que le trasladé al jefe del Servicio Territorial de Carreteras de Tarragona, Carlos Mingote, en la reunión que mantuvimos a principios de año”.