El diumenge 20 de febrer podreu veure la pel·lícula ‘Las leyes de la frontera’ del Cicle Gaudí al CMC

Aquest mes de gener projectarem la pel·lícula “Las leyes de la frontera” del Cicle Gaudí al CMC. La projecció es farà el diumenge 20 de febrer, a les 18h. El preu de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que gestioni la venda d’entrades en cada projecció, en aquest cas als Geganters i Grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Daniel Monzón

Guió: Jorge Guerricaechevarría, Daniel Monzón

Direcció de fotografia: Carles Gusi

Estrena: Octubre 2021

Durada: 121 min.

Gènere: Thriller, Drama, Cinema quinqui

Intèrprets: Marcos Ruiz, Begoña Vargas, Chechu Salgado, Carlos Oviedo, Daniel Ibañez, Guillermo lasheras, Santiago Molero, Ainhoa Santamaría, Xavier Martín, Pep Tosar, Xavi Sáez, Jorge Aparicio, Cintia Garcia

SINOPSI

La pel·lícula, basada en la novel·la homònima de Javier Cercas, explica la història de l’Ignacio, un jove de Girona que coneix dos delinqüents del barri xinès de la ciutat un estiu de 1978. Sense preveure-ho, les seves noves companyies l’endinsen en constants furts, robatoris i atracaments per la ciutat. L’Ignacio anirà creixent a mesura que viu una intrèpida història entre el bé i el mal.

El film de Daniel Monzón ens mostra la cara més emotiva del cinema quinqui.


Este mes de enero proyectaremos la película “Las leyes de la frontera” del Cicle Gaudí en el CMC. La proyección se hará el domingo 20 de febrero, a las 18h. El precio de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del pueblo que gestione la venta de entradas en cada proyección, en este caso a los Geganters i Grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Daniel Monzón

Guión: Jorge Guerricaechevarría, Daniel Monzón

Dirección de fotografía: Carles Gusi

Estreno: Octubre 2021

Duración: 121 min.

Género: Thriller, Drama, Cine quinqui

Intérpretes: Marcos Ruiz, Begoña Vargas, Chechu Salgado, CArlos Oviedo, Daniel Ibañez, Guillermo Lasheras, Santiago Molero, Ainhoa Santamaría, Xavier Martín, Pep Tosar, Xavi Sáez, Jorge Aparicio, Cintia Garcia

SINOPSIS

La película, basada en la novela homónima de Javier Cercas, explica la historia de Ignacio, un joven de Girona que conoce a dos delincuentes del barrio chino de la ciudad un verano de 1978. Sin preverlo, sus nuevas compañías lo introducen en constantes hurtos, robos y atracos por la ciudad. Ignacio irá creciendo a medida que vive una intrépida historia entre el bien y el mal.

El film de Daniel Monzón nos muestra la cara más emotiva del cine quinqui.