Els usuaris del Rebost Solidari han rebut avui diversos productes nadalencs que va donar la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca

Avui dilluns, els usuaris del Rebost Solidari han rebut -amb la resta de productes que reben quinzenalment- torrons i neules. Es tracta d’una donació de productes nadalencs que va fer la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, ja que l’entitat no va poder celebrar el Cap d’Any a causa de les restriccions de la pandèmia i ja havia adquirit aquests productes. Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès volem agrair aquesta donació.


Hoy lunes, los usuarios del Rebost Solidari han recibido -con el resto de productos que reciben quincenalmente- turrones y barquillos. Se trata de una donación de productos navideños que hizo la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, ya que la entidad no pudo celebrar el Fin de Año a causa de las restricciones de la pandemia y ya había adquirido estos productos. Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès queremos agradecer esta donación.