Entrevista a l’alcaldessa Agnès Ferré sobre temes municipals al programa L’Ull al dia

El programa l’Ull al dia d’ETV ha entrevistat l’alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, aquest mes de gener. L’entrevista s’ha centrat en la COVID-19, el pressupost 2022 i les inversions previstes a curt termini -com ara l’inici de les obres de ‘la fassina’, les obres d’ampliació del local social del Priorat, que van començar la setmana passada, o les obres del poliesportiu municipal-, les franges forestals de la Bisbal, el servei del Whatsapp de l’alcaldessa, els Fons Next Generation EU i les comunitats energètiques.
Enllaç a l’entrevista: https://etv.alacarta.cat/l-ull-al-dia/capitol/agnes-ferre_19-01-22


El programa l’Ull al dia de ETV ha entrevistado a la alcaldesa de La Bisbal Penedès, Agnès Ferré, este mes de diciembre. La entrevista se ha centrado en la COVID-19, el presupuesto 2022 y las inversiones previstas a corto plazo -como por ejemplo el inicio de las obras de ‘la fassina’, las obras de ampliación del local social del Priorat, que empezaron la semana pasada, o las obras del polideportivo municipal-, las franjas forestales de la Bisbal, el servicio del Whatsapp de la alcaldesa, los Fondos Next Generation EU y las comunidades energéticas.
Enlace a la entrevista: https://etv.alacarta.cat/l-ull-al-dia/capitol/agnes-ferre_19-01-22