Aquest dimarts 25 de gener ha començat el contacontes per a la Gent Gran de la Residència El Colomer

La regidora de la Gent Gran, Paqui Cepas; i la regidora de Cultura, Judith Vidal; han fet de voluntàries del contacontes a la residència de la gent gran de la Bisbal, El Colomer, aquest dimarts al matí.

Aquesta és una activitat que s’ha engegat avui, arran de les converses mantingudes amb la residència per establir alguna col·laboració, i que es repetirà de forma mensual amb diferents voluntaris i voluntàries, amb l’objectiu de fer passar una bona estona a la gent gran que viu a la residència. 

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès volem agrair l’acollida que ha tingut aquest primer contacontes entre els usuaris i usuàries de la residència i el personal que hi treballa.


La concejala de la Gente Mayor, Paqui Cepas; y la concejala de Cultura, Judith Vidal; han hecho un voluntariado del cuentacuentos en la residencia de la gente mayor de la Bisbal, El Colomer, este martes por la mañana.

Esta es una actividad que se ha iniciado hoy, a raíz de las conversaciones mantenidas con la residencia para establecer alguna colaboración, y que se repetirá de manera mensual con distintos voluntarios y voluntarias, con el objetivo de hacer pasar un buen rato a la gente mayor que vive en la residencia. 

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès queremos agradecer la acogida que ha tenido este primer cuentacuentos entre los usuarios y usuarias de la residencia y el personal que trabaja en ella.