Tots els membres de la comitiva reial i tots els participants en la cavalcada de Reis se sotmetran prèviament a una prova d’antígens

Els membres de la comitiva reial arriben a la Bisbal del Penedès des de terres molt llunyanes. Per aquest motiu, a mesura que van arribant es comprovarà que no tenen COVID-19 amb un test d’antígens, amb l’objectiu d’assegurar que la cavalcada és 100% segura. Els reis, els patges, els ajudants i, en definitiva, totes les persones que formen part de la cavalcada, se sotmetran a la prova i només hi participaran si el resultat és negatiu. 

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès us demanem que, durant els actes de Reis i la cavalcada, tots els nens i nenes portin mascareta, que vagin amb la seva bombolla de convivència i que es distribueixin al llarg de la cavalcada per evitar aglomeracions.  Gaudir d’una cavalcada segura, és cosa de tots!


Los miembros de la comitiva real llegan a la Bisbal del Penedès desde tierras muy lejanas. Por este motivo, a medida que vayan llegando se comprobará que no tienen COVID-19 con un test de antígenos, con el objetivo de asegurar que la cabalgata es 100% segura. Los reyes, los pajes, los ayudantes y, en definitiva, todas las personas que forman parte de la cabalgata, se someterán a la prueba y solamente participaran en la misma si el resultado de la misma es negativo.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès os pedimos que, durante los actos de Reyes y la cabalgata, todos los niños y niñas lleven mascarilla, que vayan con su burbuja de convivencia y que se distribuyan a lo largo de la cabalgata para evitar aglomeraciones. Disfrutar de una cabalgata segura, ¡Es cosa de todos!