L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès ja té la clau que obre totes les cases de la vila preparada per entregar-se-la als Reis quan acabi la cavalcada

SSMM els Reis d’Orient arriben avui a la Bisbal del Penedès i l’alcaldessa Agnès Ferré ja té preparada la clau que obre totes les cases per entregar-se-la als Reis quan acabi la cavalcada.

Us recordem el recorregut que faran els Reis:

-A partir de les 16:30h visitaran el local social del Priorat de la Bisbal i entregaran alguns regals.

-A partir de les 17:30h seran al local social de Can Gordei i entregaran alguns regals.

-A les 18:30h visitaran el local social de La Miralba i entregaran alguns regals.

A les 19.30h iniciaran el seu recorregut pels carrers del municipi amb inici a l’avinguda Colom i continuació pel carrer Llibertat, la plaça Sant Jordi, el carrer Major, la plaça Major, el carrer Balmes, el carrer Àngel Guimerà i, de retorn, al carrer Balmes, la plaça Major, la plaça de l’Església i l’Ajuntament, on rebran la clau que obre totes les cases de la mà de l’alcaldessa de la vila, Agnès Ferré.

L’acte d’entrega de la clau es du a terme al balcó de l’Ajuntament i comptarà amb la presència de quatre petits convidats que van guanyar el sorteig que es va fer el passat 2 de gener entre els dibuixos que els infants del municipi havien fet per als Reis.

En acabar la cavalcada hi haurà la tradicional entrega de paquets a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès demanem que tots els nens i nenes portin mascareta, que vagin amb la seva bombolla de convivència i que es distribueixin al llarg de la cavalcada per evitar possibles aglomeracions.


SSMM los Reyes Magos llegan hoy a la Bisbal del Penedès y la alcaldesa Agnès Ferré ya tiene preparada la llave que abre todas las casas para entregársela a los Reyes cuando termine la cabalgata.

Os recordamos el Recorrido que harán los Reyes:

-A partir de las 16:30h visitarán el local social del Priorat de la Bisbal y entregarán algunos regalos.

-A partir de las 17:30h estarán en el local social de Can Gordei y entregarán algunos regalos.

-A las 18:30h visitarán el local social de La Miralba y entregarán algunos regalos.

-A las 19.30h iniciarán su recorrido por las calles del municipio con inicio en la avenida Colom y continuación por la calle Libertad, la plaza Sant Jordi, la calle Major, la plaza Major, la calle Balmes, la calle Àngel Guimerà y, de retorno, en la calle Balmes, la plaza Major, la plaza de la Iglesia y el Ayuntamiento, donde recibirán la llave que abre todas las casas de la mano de la alcaldesa del municipio, Agnès Ferré.

El acto de entrega de la llave se lleva a cabo al balcón del Ayuntamiento y contará con la presencia de cuatro pequeños invitados que ganaron el sorteo que se hizo el pasado 2 de enero entre los dibujos que los niños del municipio habían hecho para los Reyes.

Al acabar la cabalgata se hará la tradicional entrega de paquetes a la Sociedad Cultural y Recreativa Bisbalenca. 

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès pedimos que todos los niños y niñas lleven mascarilla, que vayan con su burbuja de convivencia y que se distribuyan a lo largo de la cabalgata para evitar posibles aglomeraciones.