La Bisbal del Penedès es prepara per a l’arribada de SSMM els Reis d’Orient

Com cada any, SSMM els Reis d’Orient arribaran a la Bisbal del Penedès el dia 5 de gener carregats d’il·lusió, emoció i regals. Des de l’Ajuntament s’ha estat treballant perquè tots els nens i nenes puguin entregar la seva carta i rebre els regals de Ses Majestats. De fet, el passat 2 de gener, el patge reial va visitar el municipi i va estar recollint cartes i dibuixos dels més menuts en el marc del Parc de Nadal, una iniciativa que es va dur a terme els dies 2 i 3 de gener al pati i al gimnàs de l’Escola Ull de Vent i que va comptar amb inflables, jocs, la visita de patge i els seus ajudants i un concert amb la Bellvei Band.  

Ara, els patges i els seus ajudants estan recollint alguns encàrrecs reials als locals socials dels barris del Priorat, Can Gordei i La Miralba i a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca amb l’objectiu de facilitar la feina als reis.

El dia 5 de gener arribaran els Reis d’Orient al municipi:

-A partir de les 16:30h visitaran el local social del Priorat de la Bisbal i entregaran alguns regals.

-A partir de les 17:30h seran al local social de Can Gordei i entregaran alguns regals.

-A les 18:30h visitaran el local social de La Miralba i entregaran alguns regals.

A les 19.30h iniciaran el seu recorregut pels carrers del municipi amb inici a l’avinguda Colom i continuació pel carrer Llibertat, la plaça Sant Jordi, el carrer Major, la plaça Major, el carrer Balmes, el carrer Àngel Guimerà i, de retorn, al carrer Balmes, la plaça Major, la plaça de l’Església i l’Ajuntament, on rebran la clau que obre totes les cases de la mà de l’alcaldessa de la vila, Agnès Ferré.

L’acte d’entrega de la clau es du a terme al balcó de l’Ajuntament i comptarà amb la presència de quatre petits convidats que van guanyar el sorteig que es va fer el passat 2 de gener entre els dibuixos que els infants del municipi havien fet per als Reis.

En acabar la cavalcada hi haurà la tradicional entrega de paquets a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès demanem que tots els nens i nenes portin mascareta amb la seva bombolla de convivència i que es distribueixin al llarg de la cavalcada per evitar


La Bisbal del Penedès se prepara para la llegada de SSMM los Reyes de Oriente

Como cada año, SSMM los Reyes de Oriente llegarán a la Bisbal del Penedès el día 5 de enero cargados de ilusión, emoción y regalos. Desde el Ayuntamiento se ha estado trabajando para que todos los niños y niñas puedan entregar su carta y recibir los regalos de Sus Majestades. De hecho, el pasado 2 de enero, el paje real visitó el municipio y estuvo recogiendo cartas y dibujos de los más pequeños en el marco del Parque de Navidad, una iniciativa que se llevó a cabo los días 2 y 3 de enero al patio y al gimnasio de la Escuela Ull de Vent y que contó con hinchables, juegos, la visita de paje y sus ayudantes y un concierto con la Bellvei Band.

Ahora, los pajes y sus ayudantes están recogiendo algunos encargos reales a los locales sociales de los barrios del Priorat, Can Gordei y La Miralba y a la Societat Cultural y Recreativa Bisbalenca con el objetivo de facilitar el trabajo a los reyes.

El día 5 de enero llegarán los Reyes de Oriente al municipio:

-A partir de las 16:30h visitarán el local social del Priorat de la Bisbal y entregarán algunos regalos.

-A partir de las 17:30h estarán en el local social de Can Gordei y entregarán algunos regalos.

-A las 18:30h visitarán el local social de La Miralba y entregarán algunos regalos.

-A las 19.30h iniciarán su recorrido por las calles del municipio con inicio en la avenida Colom y continuación por la calle Libertad, la plaza Sant Jordi, la calle Major, la plaza Major, la calle Balmes, la calle Àngel Guimerà y, de retorno, en la calle Balmes, la plaza Major, la plaza de la Iglesia y el Ayuntamiento, donde recibirán la llave que abre todas las casas de la mano de la alcaldesa del municipio, Agnès Ferré.

El acto de entrega de la llave se lleva a cabo al balcón del Ayuntamiento y contará con la presencia de cuatro pequeños invitados que ganaron el sorteo que se hizo el pasado 2 de enero entre los dibujos que los niños del municipio habían hecho para los Reyes.

Al acabar la cabalgata se hará la tradicional entrega de paquetes a la Sociedad Cultural y Recreativa Bisbalenca. Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès pedimos que todos los niños y niñas lleven mascarilla con su burbuja de convivencia y que se distribuyan a lo largo de la cabalgata para evitar aglomera