El divendres 24 de desembre entren en vigor noves mesures per la COVID-19

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha publicat les noves mesures de contenció per la COVID-19. Entraran en vigor demà divendres 24 de desembre.


Trobareu consells per adaptar-vos a les restriccions i als canvis en aquest enllaç: http://ow.ly/ahpa50Hij0w


Trobareu els certificats autoresponsables de desplaçament per la crisi sanitària de la COVID-19 en aquest altre enllaç: https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/malalties-transmissibles-emergents-amb-potencial-alt-risc-/certificat-autoresponsable-de-desplacament-en-el-marc-de-lestat-dalarma-per-la-crisi-sanitaria-per-la-covid-19/index.htmlEl Departamento de Interior de la Generalitat de Catalunya ha publicado las nuevas medidas de contención de la COVID-19. Entrarán en vigor mañana viernes 24 de diciembre.

Encontraréis consejos para adaptaros a las restricciones y a los cambios en este enlace: http://ow.ly/ahpa50Hij0w


Encontraréis los certificados autorresponsables de desplazamiento por la crisis sanitaria de la COVID-19 en este otro enlace: https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/malalties-transmissibles-emergents-amb-potencial-alt-risc-/certificat-autoresponsable-de-desplacament-en-el-marc-de-lestat-dalarma-per-la-crisi-sanitaria-per-la-covid-19/index.html