La presidenta de la Cambra de Comerç ha visitat les botigues bisbalenques aquest divendres amb motiu de l’inici de la campanya de dinamització comecial ‘Troba la Llum del Nadal’

Avui divendres, la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha visitat els comerços bisbalencs acompanyada per l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; i la regidora de Comerç, Judith Vidal; amb motiu de l’inici de la campanya de dinamització del comerç local ‘Troba la Llum del Nadal’.

Recordeu: comprar a la Bisbal del Penedès del 10 al 19 de desembre, té premi! 

Podeu ampliar la informació a l’enllaç: https://bit.ly/3oaxFJy


Hoy viernes, la presidenta de la Cámara de Comercio de Tarragona, Laura Roigé, ha visitado los comercios bisbalenses acompañada por la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; y la concejala de Comercio, Judith Vidal; con motivo del inicio de la campaña de dinamización del comercio local ‘Troba la Llum de Nadal’.

Recordad, comprar en la Bisbal del Penedès del 10 al 19 de diciembre, ¡Tiene premio!

Podéis ampliar la información en el enlace: https://bit.ly/3oaxFJy