Jove! El 17 de desembre el PIJ de Banyeres del Penedès acollirà un taller d’autoconeixement, anàlisi de la situació actual personal i professional i projecte de futur. No te’l perdis!

Jove! L’Oficina Jove del Baix Penedès ha organitzat un taller d’autoconeixement, anàlisi de la situació actual personal i professional i projecte futur, adreçat a gent com tu.

  • El divendres 17 de desembre
  • Al PIJ de Banyeres del Penedès
  • De 17 a 19h

QUÈ EN TRAURÀS? Podràs conèixer les teves característiques personals, aptituds, habilitats, competències i els teus interessos per valorar de manera realista la concordança entre les teves capacitats i els teus interessos.

I QUÈ MÉS? Analitzarem les competències que actualment tenen més demanda al mercat de treball i, en conseqüència, planificarem accions a curt, mitjà i llarg termini d’acord amb el potencial i els recursos propis, així com amb les teves necessitats i aspiracions personals. 

ON T’HAS D’INSCRIURE? Les inscripcions es poden fer a https://cutt.ly/CTzBOYm


¡Joven! La Oficina Jove del Baix Penedès ha organizado un taller de autoconocimiento, análisis de la situación actual personal y proyecto de futuro, dirigido a gente como tú.

  • El viernes 17 de diciembre
  • En el PIJ de Banyeres del Penedès
  • De 17 a 19h

¿QUE TE APORTARÁ? Podrás conocer tus características personales, aptitudes, habilidades, competencias y tus intereses para valorar de manera realista cómo concuerdan tus capacidades con tus intereses.

¿Y QUÉ MÁS? Analizaremos las competencias que actualmente tienen más demanda en el mercado de trabajo y, en  consecuencia, planificaremos acciones a corto, medio y largo plazo de acuerdo con el potencial y los recursos propios, así como con tus necesidades y aspiraciones personales.

¿DÓNDE TE TIENES QUE INSCRIBIR? Las inscripciones se pueden hacer en https://cutt.ly/CTzBOYm