Aquest divendres s’ha celebrat una trobada entre sls usuaris i el voluntariat del Servei Bon Dia

El voluntariat del Servei Bon Dia i els usuaris del servei han compartit un dinar aquest migdia, complint totes les mesures per la COVID-19. L’ha trobada s’ha celebrat al Racó de la Gent Gran, on els assistents han pogut menjar fideuada i compartir experiències i bons moments. Després de les postres i els cafés han compartit una estona jugant al bingo i, els afortunats, han guanyat productes locals: vi, cava o oli de Cellers Domenys.

El voluntariat del Servei Bon Dia telefona de forma habitual els usuaris del servei, que són persones majors de 65 anys que viuen soles, per comprovar si es troben bé, xerrar i per detectar, si s’escau, alguna necessitat especial per part dels usuaris. La regidora de Benestar Social i de la Gent Gran, Paqui Cepas, ha explicat que “aquestes trobades són molt entranyables, perquè permeten que els usuaris i el voluntariat comparteixin una estona i es puguin veure en persona”. 

El voluntariado del Servei Bon Dia y los usuarios del servicio han compartido una comida este mediodía, cumpliendo todas las medidas por la COVID-19. El encuentro ha tenido lugar en el Racó de la Gent Gran, donde los asistentes han podido comer fideuá y compartir experiencias y buenos momentos. Después del postre y de los cafés han compartido un rato jugando al bingo y, los afortunados, han ganado productos locales: vi, cava o aceite de Cellers Domenys.

El voluntariado del Servei Bon Dia telefonea de manera habitual a los usuarios del servicio, que son personas mayores de 65 años que viven solas, para comprobar si se encuentran bien, hablar y para detectar, si se da el caso, alguna necesidad especial por parte de los usuarios. La concejala de Bienestar Social y de la Gente Mayor, Paqui Cepas, ha explicado que “estos encuentros son entrañables, porque permiten que los usuarios y el voluntariado compartan un rato y se puedan ver en persona”.