El Consell Esportiu del Baix Penedès reconeix la tasca dels centres educatius bisbalencs en l’organització del cros escolar 2019/20

El CMC va acollir, ahir dimarts, l’entrega de reconeixements de la Temporada 20/21 del Consell Esportiu del Baix Penedès en el marc de la iniciativa “Fem esport, fem persones amb valors”, que ha reconegut la tasca organitzativa que es va fer per dur a terme el cros escolar durant el curs 2019/20 i “la seva convicció i compromís amb l’esport i l’activitat física durant la temporada passada”. 

Han rebut el reconeixement, en nom dels centres escolars i el seu alumnat: Jordi Álvaro, professor d’educació física de l’IES Coster de la Torre; i Carolina Menéndez, mestra d’educació física de l’Escola Ull de Vent. L’acte ha comptat amb la presència de Manu Hernández, vicepresident del Consell Esportiu del Baix Penedès; la regidora d’Esports de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, Leo Uceda; i l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré.

Les distincions “Fem esport, fem persones amb valors” s’entreguen per reconèixer la participació dels esportistes, entitats o centres educatius de la població per la seva tasca en l’àmbit esportiu. Com que la cloenda de la temporada 20/21 es va veure afectada per les restriccions imposades per les mesures sanitàries, des del Consell Esportiu del Baix Penedès s’ha continuat amb l’entrega de reconeixements directament -i de forma individual- en cada municipi.


El CMC acogió, ayer martes, la entrega de los reconocimientos de la Temporada 20/21 del Consell Esportiu del Baix Penedès en el marco de la iniciativa “Fem Esport, fem persones amb valors” (Hacemos deporte, hacemos personas con valores), que ha reconocido la labor organizativa que se hizo para llevar a cabo el cros escolar durante el curso 2019/20 y “su convicción y compromiso con el deporte y la actividad física durante la temporada pasada”.

Han recibido el reconocimiento, en nombre de los centros escolares y de su alumnado: Jordi Álvaro, profesor de educación física del IES Coster de la Torre; y Carolina Menéndez, maestra de educación física de la Escola Ull de Vent. El acto ha contado con la presencia de Manu Hernández, vicepresidente del Consell Esportiu del Baix Penedès; la concejala de Deportes del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, Leo Uceda; y la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré.

Las distinciones “Fem esport, fem persones amb valors” se entregan para reconocer la participación de los deportistas, entidades o centros educativos de la población por su labor en el ámbito deportivo. Habiéndose dado el caso de que la clausura de la temporada 20/21 se vio afectada por las restricciones impuestas por las medidas sanitarias, desde el Consell Esportiu del Baix Penedès se ha continuado con la entrega de reconocimientos directamente -y de forma individual- en cada municipio.