Aquesta setmana l’Ajuntament ha retirat un abocament de deixalles a La Masieta i algú ha tornat a abocar deixalles al mateix punt que s’havia netejat

Han passat tan sols unes hores i algú ha tornat a abocar deixalles a La Masieta, al mateix punt en què hem retirat una gran quantitat de residus aquesta setmana.
Us recordem que al municipi tenim el Punt Verd i és allà on s’han de portar les deixalles i els residus voluminosos. No s’han de deixar mai al costat dels contenidors.
Si us plau, si veieu una conducta incívica, comuniqueu-nos-la trucant al Servei d’Informació i Inspecció Municipal 678 59 59 59. Moltes gràcies!


Han pasado solamente unas horas y alguien ha vuelto a verter basura en La Masieta, en el mismo punto en el que hemos retirado una gran cantidad de basura esta semana.
Os recordamos que en el municipio tenemos el Punt Verd y es allí donde hay que llevar la basura y los residuos voluminosos. No se tienen que dejar nunca al lado de los contenedores.
Por favor, si veis una conducta incívica, comunicádnosla llamando al Servicio de Información e Inspección Municipal 678 59 59 59. ¡Muchas gracias!