La Regidoria de Comerç i la Cambra de Comerç de Tarragona estan treballant en una nova campanya de dinamització del comerç local de cara als dies previs de les festes nadalenques

La Regidoria de Comerç i la Cambra de Comerç de Tarragona estan treballant en una nova campanya per dinamitzar el comerç local els dies previs a les festes nadalenques, concretament del 10 al 19 de desembre. Per aquest motiu, aquest dijous 18 de novembre han convocat els comerços i empreses de serveis bisbalenques a una reunió, que ha tingut lloc al CMC, per explicar-los la campanya i la formació gratuïta centrada en les xarxes socials-per als comerços i empreses participants- que es farà abans d’iniciar la campanya promocional. 

Pròximament publicarem més informació sobre la campanya i les promocions previstes.


La Concejalía de Comercio y la Cámara de Comercio de Tarragona están trabajando en una nueva campaña para dinamizar el comercio local los días previos a las fiestas navideñas, concretamente del 10 al 19 de diciembre. Por este motivo, este jueves 18 de noviembre han convocado a los comercios y empresas de servicios de La Bisbal a una reunión, que ha tenido lugar en el CMC, para explicarles la campaña y la formación gratuita -para los comercios y empresas participantes-que se hará antes de iniciar la campaña promocional. Próximamente publicaremos más información sobre la campaña y las promociones previstas.