L’Ajuntament s’il·luminarà de color blau aquest dimecres amb motiu del Dia Universal del Nen

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès s’il·luminarà de color blau aquest dissabte, al vespre, amb motiu del Dia Universal del Nen (o de la Infantesa), dedicat a tots els infants del món. Es tracta d’una jornada que es commemora per donar un impuls i crear consciència sobre el benestar i els drets dels infants de tot el món -que inclouen la salut, l’educació, la protecció i la millora de la qualitat de vida- i se celebra el 20 de novembre perquè aquesta va ser la data en què es va aprovar la Declaració dels Drets del Nen (1959) i la Convenció sobre els Drets del Nen (1989).


El Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès se iluminará de color azul este sábado, al anochecer, con motivo del Día Universal del Niño (o de la infancia), dedicado a todos los niños del mundo. Se trata de una jornada que se conmemora para dar un impulso y crear consciencia sobre el bienestar y los derechos de los niños de todo el mundo  – que incluyen la salud, la educación, la protección y la mejora de la calidad de vida- y se celebra el 20 de noviembre porque esta fue la fecha en la que se aprobó la Declaración de los Derechos del Niño (1959) y la Convención sobre los Derechos del Niño (1989).