El dissabte 6 de novembre se celebrarà la festa de presentació de la nova Associació de veïns del barri del Priorat

El proper dissabte 6 de novembre el local social del Priorat i el seu entorn acolliran la festa de presentació de la nova Associació de veïns del barri del Priorat de la Bisbal.

Els actes començaran a les 12:00h amb la presentació de la nova associació i l’actuació de la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès – Bous i el Ball de Gitanes de la Bisbal del Penedès. A partir de les 16:30h hi haurà xocolata amb coca per als assistents pel preu d’1€ i, tot seguit, animació a càrrec de Divershow amb la visita de la Minnie i Blue Jurassic Parc. A les 19:00h es farà un sorteig i a les 19:30h hi haurà ball amb l’Orquestra Ericah Lein Trio. La festa finalitzarà amb Música disco amb Dj Graye i Dj Juan Trax, que començaran a punxar a les 22h.

Notícia relacionada: https://bisbalpenedes.com/web/2021/10/18/avui-dilluns-lassociacio-de-veins-del-barri-del-priorat-de-la-bisbal-al-registre-dentitats-i-associacions-de-lajuntament-de-la-bisbal-del-penedes-es-tracta-duna-entitat-de/


El próximo sábado 6 de noviembre el local social del Priorat y su entorno acogerán la fiesta de presentación de la nueva Asociación de vecinos del barrio del Priorat de la Bisbal. Los actos empezarán a las 12:00h con la presentación de la nueva asociación y la actuación de la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès – Bous y el Ball de Gitanes de la Bisbal del Penedès. A partir de las 16:30h habrá chocolate y coca para los asistentes por el precio de 1€ y, a continuación, animación a cargo de Divershow con la visita de Minnie y Blue Jurassic Parc. A las 19:00h se hará un sorteo y a las 19:30h habrá baile con la Orquesta Ericah Lein Trio. La fiesta finalizará con Música disco con Dj Graye y Dj Juan Trax, que empezarán a pinchar a las 22h.

Noticia relacionada: https://bisbalpenedes.com/web/2021/10/18/avui-dilluns-lassociacio-de-veins-del-barri-del-priorat-de-la-bisbal-al-registre-dentitats-i-associacions-de-lajuntament-de-la-bisbal-del-penedes-es-tracta-duna-entitat-de/