El Meteocat ha emès un avís per intensitat de pluja que ens pot afectar des d’aquesta tarda i fins a demà al migdia – S’ha activat el Pla INUNCAT en fase d’alerta – Extremeu les precaucions: es podrien donar episodis de temps violent

El Servei Meteorològic de Catalunya ha publicat un avís per intensitat de pluja per aquesta tarda i nit i la propera matinada y matí (jueves). També ha emès un comunicat per acumulació de pluja i un altre per vent.S’ha activat el Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase d’alerta.Els xàfecs sovint aniran acompanyats de tempesta i no es descarten fenòmens de temps violent. Extremeu les precaucions.


El Servicio Meteorológico de Catalunya ha publicado un aviso por intensidad de lluvia para esta tarde y noche y la próxima madrugada y mañana (jueves). También ha emitido un comunicado por acumulación de lluvia y otro por viento. Se ha activado el Plan especial de emergencias por inundaciones en Catalunya (INUNCAT) en fase de alerta.Los chubascos a menudo irán acompañados de tormenta y no se descartan fenómenos de tiempo violento. Extremad las precauciones.