L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès i altres representants del territori que s’oposen a la MAT es van reunir amb el subdelegat del Govern de Tarragona el passat dijous

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré -juntament amb altres representants de les comarques i els ajuntaments que s’oposen a la MAT- va reunir-se el passat dijous 16 de setembre amb el subdelegat del Govern de Tarragona, Joan Sabaté, amb l’objectiu de traslladar-li el rebuig unànime al projecte, les al·legacions i diversos informes jurídics, tècnics i ambientals sobre la MAT.

Els representants dels consells comarcals i dels ajuntaments dels municipis afectats han demanat a Sabaté que concerti una trobada amb la ministra d’Indústria, María Reyes Maroto; i la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera; a fi de traslladar-los-hi de primera mà el malestar i el rebuig del territori cap a aquest projecte que recorreria 180 quilòmetres tan sols a la demarcació de Tarragona i que, en el cas de la Bisbal, “travessaria el municipi en 7,8km i s’hi instal·larien un total de 27 torres, a més d’afectar 145 parcel·les de 65 propietaris”, tal com ha explicat l’alcaldessa Agnès Ferré.

Us recordem que, fins al 28 de setembre podeu seguir presentant les vostres al·legacions al registre d’entrada de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès.


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré -junto con otros representantes de las comarcas y los ayuntamientos que se oponen a la MAT- se reunió el pasado jueves 16 de septiembre con el subdelegado del Gobierno de Tarragona, Joan Sabaté, con el objetivo de trasladarle el rechazo unánime al proyecto, las alegaciones y varios informes jurídicos, técnicos y ambientales sobre la MAT.

Los representantes de los consells comarcals y de los ayuntamientos de los municipios afectados han solicitado a Sabaté que concierte una reunión con la ministra de Indústria, maría Reyes Maroto; y la ministra de Transición Ecológica, Teresa Ribera; con el fin de trasladarles de primera mano el malestar y el rechazo del territorio hacia este proyecto que recorrería 180 kilómetros solamente en la demarcación de Tarragona y que, en el caso de la Bisbal, “atravesaría el municipio en 7,8km y se instalarían un total de 27 torres, además de afectar a 145 parcelas de 65 propietarios”, tal como ha explicado la alcaldesa Agnès Ferré.

Os recordamos que, hasta el 28 de septiembre podéis seguir presentando vuestras alegaciones en el registro de entrada del Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès.