Reunió informativa sobre el projecte de la línia de molt alta tensió (MAT) que està previst que passi per La Bisbal del Penedès

La plaça Pau Casals ha acollit, aquest dimecres 15 de setembre de 2021, una reunió informativa -adreçada a la ciutadania- sobre el projecte de la línia de molt alta tensió (MAT), amb l’objectiu d’informar la població sobre el projecte de la línia de molt alta tensió (MAT) que es pretén construir des de l’Aragó i fins a Begues i que passaria pel nostre municipi.

Hi han intervingut l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; el Esther Ruiz com a representant de la plataforma No a la MAT La Bisbal del Penedès i Marc Robert representant del GEVEN (Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès) i SOS Penedès. També s’ha comptat amb la presència de la regidora d’Agricultura, Judith Vidal;  i la regidora de Territori, Leo Uceda.

VÍDEO DE LA REUNIÓ:

Us recordem que fins al 28 de setembre podeu entrar les vostres al·legacions, a títol individual, adreçant-vos a l’Ajuntament amb el vostre DNI i el document que trobareu en aquest enllaç, signat: